Captain Black Swan

Το τέλος του Καπιταλισμού και της αστικής δημοκρατίας και η άνοδος του οικονομικού Ολοκληρωτισμού και της Τεχνοκρατίας

Αυτό που βιώνουμε εδώ κι ένα χρόνο με πρόσχημα την (υπαρκτή και φονική) υγειονομική κρίση, είναι επί της ουσίας ένα παγκόσμιο οικονομικό και πολιτικό πραξικόπημα.

Read more »

The Great Reset - ο επερχόμενος κομμουνισμός

Επισήμως το Great Reset είναι μια πρόταση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) για την ανοικοδόμηση της οικονομίας με βιώσιμο τρόπο μετά την πανδημία COVID-19. Παρουσιάστηκε  τον Μάιο του 2020 από τον πρίγκιπα του Ηνωμένου Βασιλείου Charles και τον διευθυντή του WEF Klaus Schwab. 

Read more »

Σουηδία, η δαιμονοποιημένη χώρα από τα διεθνή ΜΜΕ και ο Μύθος της επιτυχίας της Ελλάδας

Μόνον η αναφορά στο όνομα είναι ικανή να φέρει εκτός εαυτού κάθε υστερικό Καραντινολάτρη, αποτελεί δε κοινό σημείο ταύτισης των ζηλωτών της νέας θρησκείας.Κύριο, ατράνταχτο και αδιαμφισβήτητο επιχείρημα των εντόπιων οπαδών της καραντίνας; Η Σουηδία με ίδιο πληθυσμό με την Ελλάδα μετρά 2500 νεκρούς ενώ η Ελλάδα έχει τις καλύτερες επιδόσεις παγκοσμίως. Και οι δύο ισχυρισμοί εξίσου παραπλανητικοί, δείγμα του πόσο καλά κάνει την λοβοτομή η προπαγάνδα των ΜΜΕ.Η πανδημία έχει πλήξει κυρίως 7-8 χώρες σε ολόκληρο τον πλανήτη, τις χώρες της Δυτικής Ευρώπης και τις ΗΠΑ. Η αλήθεια φαίνεται ξεκάθαρα στους δύο παρακάτω πίνακες που δείχνουν ξεκάθαρα πως η θέση της Ελλάδας σε Ευρώπη αλλά και παγκοσμίως είναι περίπου η ίδια με την μεγάλη πλειοψηφία των χωρών

Read more »

Οι ζωές μας κάτι ανάμεσα σε Matrix, "1984" και τα Ζόμπι δεν είναι χορτοφάγα ή αλλιώς η Κινεζοποίηση του Καπιταλισμού

Με ένα μη βιώσιμο παγκόσμιο χρέος 250 τρις δολαρίων που δημιουργήθηκε από τον αέρα που πουλούσαν οι τράπεζες μέσω μόχλευσης και... με τις τράπεζες να κάθονται πάνω στην τεράστια φούσκα των παραγώγων που ανέρχεται σε 600 τρις, ο οικονομικός Αρμαγεδδών ήταν θέμα χρόνου. Με την διαφορά ότι τώρα ο Αρμαγεδδών θα χρεωθεί στην πανδημία. Οι λαοί θα κληθούν να πληρώσουν με αίμα την διάσωση των τραπεζών και του χρηματοπιστωτικού συστήματος αλλά θα έχει βαφτιστεί νέα πραγματικότητα λόγω πανδημίας...

Read more »

Η νέα εξ αποκαλύψεως Αλήθεια και πολίτες λοβοτομημένα zombies

Κάθε λογικός άνθρωπος αντιλαμβάνεται την σοβαρότητα της κατάστασης αλλά από το σημείο αποδοχής των μέτρων καραντίνας μέχρι το σημείο να στιγματίζεται ή και να στήνεται στον τοίχο ο όποιος προβληματισμός για την επαύριον ή ακόμη και την αποτελεσματικότητα και  αναγκαιότητα  της καθολικής καραντίνας, δεν υπάρχει κάποια απόσταση, υπάρχει η άβυσσος του ολοκληρωτισμού και της παράνοιας.

Read more »

Η «Δημοκρατία» στον Καπιταλισμό είναι η Δικτατορία του Ολοκληρωτισμού των Τραπεζών

Από το 1981 που άρχισε σταδιακά να δίνεται φτηνό χρήμα από τις τράπεζες κατεβάζοντας τα επιτόκια από το 20% σχεδόν στο 0% σήμανε και την απόλυτη κυριαρχία του χρηματοπιστωτικού συστήματος πάνω σε κάθε κράτος καταλύοντας κάθε έννοια δημοκρατίας έστω και της ψευδεπίγραφης αστικής δημοκρατίας. Η δυνατότητα μόχλευσης που παραχωρήθηκε στις τράπεζες, τους έδωσε την δυνατότητα να δανείζουν το ίδιο χρήμα έως και πενήντα φορές δηλαδή να πουλάνε στην κυριολεξία αέρα και να υπερχρεώνουν με δάνεια κράτη, νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Read more »

Ο μύθος πως ο covid-19 είναι υπεύθυνος για την επικείμενη παγκόσμια οικονομική κρίση-καταστροφή

Οι κυβερνήσεις και τα ΜΜΕ έχουν επιδοθεί σε έναν αγώνα δρόμου για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη πως η επικείμενη οικονομική ισοπέδωση θα οφείλεται σε μια αναπόφευκτη φυσική καταστροφή, όπως είναι η πανδημία που όμως δήθεν ατυχώς δεν εκτιμήθηκε εγκαίρως η σοβαρότητα της. H πανδημία όμως μπορεί να ήταν αναπόφευκτη ως φυσικό φαινόμενο, ωστόσο μόνον απρόσμενη δεν ήταν και ούτε είναι η αιτία της επερχόμενης κατάρρευσης.

Read more »